Redken, Diamond Oil, Shatterproof Shine Intense

HET HOOGSTE CIJFER VOOR: PRACHTIGE VERPAKKING EN DIVERSITEIT AAN NATUURLIJKE OLIËN

HET LAAGSTE CIJFER VOOR: AANWEZIGHEID VAN VELE GEUREN DIE ALLERGENEN ZIJN

HEEFT HET IETS WAT ANDERE PRODUCTEN NIET HEBBEN? JAZEKER. ZELDZAME OLIE GEWONNEN UIT WILDE FLAX.

BESCHRIJVING, WERKING EN NADELEN 

Redken, Diamond Oil, Shatterproof Shine Intense is een olie, verpakt in een prachtig flesje van donker glas. Qua uiterlijk lijkt het meer op een parfum dan op een haarproduct. De verpakking heeft ons al gegrepen, en dan hebben we het nog niet eens over de mix van natuurlijke oliën die in de diamantvormige fles verscholen zit. bottle stores. Redken, Diamond Oil, Shatterproof Shine Intense heeft een volume van 100 mll en komt met een glazen druppelaar waarmee je de cosmetica aan kunt brengen.

Deze applicator is uniek en innovatief; de vloeistof komt eruit als je drukt op de knop die in de dop verscholen zit. Gemakkelijk en handig.

Redken, Diamond Oil, Shatterproof Shine Intense wordt aangeraden voor alle haartypen, vooral voor de ontembare en uitgedroogde strengen zonder glans en met dode punten. De taak van de olie is om het haar te beschermen tegen alle mogelijke schade en stedelijke verontreinigingen, en daarnaast ook tegen hoge temperature van bijvoorbeeld een föhn of een stijltang. Verder is Redken, Diamond Oil, Shatterproof Shine goed in het temmen van onhandelbaar haar, waardoor het weer goed gekamd en gestyled kan worden. Ondanks alle waardevolle oliën, wordt dit effect mogelijk gemaakt door de aanwezigheid van een natuurlijke verzachter, die een beschermlaagje aanbrengt rondom het haar. Deze stof doet allebei: het beschermt en conditioneert de strengen.

Redken, Diamond Oil, Shatterproof Shine Intense bevat een mengsel van de volgende oliën:

  • Zonnebloemolie – rijk aan vitamin E, heeft glanzende en bevochtigende effecten. De olie maakt het haar sterker.
  • Olijfolie – is de redding voor uitgedroogd en futloos haar.
  • Jojoba olie – geeft vocht en voedingsstoffen aan de strengen. Daarnaast bevordert het de cellen bij hun vernieuwingsprocessen.
  • Kokosolie – heeft een breed aanbod aan mineralen (zoals kalium, zink, magnesium). Het sluit de cuticula en wordt erg snel opgenomen. Het beschermt het haar tegen de zon, vorst en sterke wind.
  • Abrikozenzaadolie – dankzij deze olie wordt het stylen van een haarcoupe heel gemakkelijk. Daarnaast geeft deze olie glans aan je haar, samen met een zijdezacht en vitaal gevoel.
  • Wilde flaxzaadolie – dit is een buitengewone olie, met een diversiteit aan antioxidanten zoals vitamine E. Het vertraagt verouderingsprocessen. Dankzij de werking van deze olie, wordt het haar diep gevoed. Verder is de stof verantwoordelijk voor het stimuleren van vezelvernieuwingen in het haar. De natuurlijke stof zorgt ervoor dat er geen toxines in het haar terecht komen. Tot slot maakt wilde flaxzaadolie het haar glad en zacht.

Helaas wordt de werking van deze mix van waardevolle oliën verstoord door de alcoholen die Redken, Diamond Oil, Shatterproof Shine Intense bevat (de geur). Hoewel deze concentraties laag zijn, zorgen de alcoholen ervoor dat de olie niet meer veilig is voor de hoofdhuid. Om deze reden kan de olie niet gebruikt worden voor een uitgebreide haaroliebehandeling.

HAAROLIE – MANIER VAN AANBRENGEN

Redken, Diamond Oil, Shatterproof Shine Intense moet op droog haar worden aangebracht (voor of na de wasbeurt), of op vochtig haar vlak na het wassen. De olie is efficient; 2-3 porties die je gemakkelijk doseert met de druppelaar is genoeg om het haar geheel te bedekken. Een ander groot voordeel van de olie is de geur die lang op het haar blijft zitten. Redken, Diamond Oil, Shatterproof Shine Intense kan een paar keer per dag gebruikt worden; je kunt de olie aanbrengen als je het gevoel hebt dat het zijn glans en gezondheid heeft verloren.

HAAROLIE – WERKING

Redken, Diamond Oil, Shatterproof Shine Intense is een product met als doel de glans van het haar te versterken. En inderdaad, deze missie wordt uitstekend volbracht. De olie werkt als een verfraaiend haarproduct dat ook het haar temt, gemakkelijker doorkambaar maakt en het een prachtig uiterlijk geeft zonder het haar te verzwaren.