Yves Rocher, Hair Repair Oil

HET HOOGSTE CIJFER VOOR: VRIJ VAN PARABENEN, SILICONEN EN KUNSTMATIGE KLEURSTOFFEN

HET LAAGSTE CIJFER VOOR: MOOI UITZIEND MAAR ONHANDIG FLESJE, BEVAT COMEDOGEEN 2-ETHYLHEXANOL (ESTER)

HEEFT HET IETS WAT ANDERE PRODUCTEN NIET HEBBEN? JAZEKER. DE FORMULE BESTAAT VOOR 99% UIT NATUURLIJKE SUBSTANTIES

BESCHRIJVING, WERKING EN NADELEN 

Yves Rocher, Hair Repair Oil is een product met een volume van 150 ml. Het zit in een donkere, plastic fles, afgesloten met een kurk. Dankzij het hoge volume kan de koper lang gebruik maken van het product. Een ander pluspunt van Yves Rocher, Hair Repair Oil, is de materialen die ze gebruikt hebben voor de fles. Het flesje bestaat vrijwel geheel uit recyclebare materialen. Een ander voordeel van de cosmetica is dat het geen kunstmatige, agressieve stoffen bevat, waardoor het veilig is voor de hoofdhuid.

Yves Rochers fles bevat vele natuurlijke oliën:

  • Zonnebloemolie – perfect beschadigd haar met haarporositeit. Het verzacht en versterkt haar en vertraagt verouderingsprocessen dankzij de vitamine E en caroteen.
  • Koolzaadolie – is een diversiteit aan vitamines A, E en K, en vetzuren met omega-3 en omega-6 groepen, die ideaal zijn voor beschadigd haar van hoge porositeit.
  • Wonderolie – levert glans en conditie aan het haar. Het is ideaal voor haar met een lage porositeit.
  • Jojoba olie – het verzacht het haar en maakt het glanzend en zijdezacht. Dit is een ideale olie voor haar met een gemiddelde porositeit. Het zorgt voor de hoofdhuid door de processen die in dit weefsel plaatsvinden, te reguleren.
  • Boragezaadolie – gaat broosheid tegen en voorkomt overmatig haaruitval.
  • Babassu olie – maakt het haar elastischer, beschermt het tegen stedelijke verontreinig en hoge temperaturen. Het is ideaal voor haar met een lage porositeit.
  • Macadamia olie – het voorkomt verouderingsprocessen. Het wordt snel opgenomen en eenmaal in het haar heeft het geen verzwarend effect. Wordt aangeraden voor haar met een gemiddelde porositeit.

Dit aanbod aan oliën is verrassend: voor elk type porositeit zit er wel een olie in. Helaas zorgt deze diversiteit ervoor dat de Yvers Rocher olie haar met een lage porositeit slap maakt, terwijl het juist een kroezend effect heeft op haar met een hoge porositeit.

Yves Rocher, Hair Repair Oil bestaat voor 99% uit natuurlijke stoffen.

Het heft een erg fijne en prettige geur die aan zal spreken tot elke vrouw. Yves Rocher, Hair Repair Oil werkt goed als een haarmasker dat snel opgenomen wordt en de conditie van het haar effectief verbetert. Een nadeel is echter dat er niet goed is nagedacht over de keuze van ingrediënten. Het is goed mogelijk dat de natuurlijke olein die zijn ontworpen voor verschilende haartypes elkaar tegen zullen werken. Om die reden wordt aangeraden om de olie niet langer dan 10 minuten in het haar te laten zitten.

HAROLIE – MANIER VAN AANBRENGEN

De haarolie moet vóór de wasbeurt worden aangebracht. Het is voldoende om het aan te brengen, 10 minuten te laten trekken en vervolgens uit te spoelen. Om de werking van Yves Rocher, Hair Repair Oil te versterken, kun je een handdoek om je haar wikkelen. Hierdoor kan de olie sneller en efficiënter in het haar trekken.

HAAROLIE – WERKING

Het doel van Yves Rocher, Hair Repair Oil is om de conditie van droog en beschadigd haar te verbeteren. Het effect van glad, zacht en glanzend haar is al zichtbaar na het eerste gebruik. De olie is dus een goed alternatief voor reguliere haarmaskers. Je kunt deze olie vlak voor een groot evenement aanbrengen, omdat het goed is in het conditioneren van de strengen.