NANOIL, Hair Oil

HET HOOGSTE CIJFER VOOR: PERFECT GESELECTEERDE NATUURLIJKE OLIËN, DIE AANSLUITEN OP SPECIFIEKE HAARPOROSITEITEN, WAARDOOR HET PRODUCT 100% EFFICIËNT IS. PARABENEN-VRIJE FORMULE.

HET LAAGSTE CIJFER VOOR: NVT

HEEFT HET IETS WAT ANDERE PRODUCTEN NIET HEBBEN? JAZEKER. KERASTIM EN BAICAPIL COMPLEX.

BESCHRIJVING, WERKING EN NADELEN

Nanoil olie voor haar

Nanoil haarolie is een product dat op elk gebied geperfectioneerd is.

De eerste fascinatie voor dit product begint al bij de mooie fles. Het meest belangrijk is echter het product dat Nanoil in de fles verstopt heeft; en dit zijn natuurlijke, comedogene stoffen, vrij van parabenen. Plantaardige oliën, die vooral in haarproducten als zeer waardevol worden beschouwd, zijn in overvloed aanwezig.

Het meest belangrijke aspect van Nanoil is dat het speciaal ontwikkeld is om aan te sluiten op bepaalde haartypen en porositeitniveaus. Daarom is de olie ook beschikbaar in meer dan één versie; elke is geschikt voor een ander haartype en is afgestemd op de benodigdheden van de hoofdhuid en de haarstrengen. Drie Nanoil oliën bevatten een groot assortiment aan haarzorgsubstanties, zoals zijde, keratine en lanoline, gemengd met de unieke en innovatieve complexen die de haarzakjes versterken en genezen, en die bijdragen aan sterk versnelde haargroei. Dit zijn bijvoorbeeld Kerastim en Baicapil, die hun werking baseren op natuurlijke ingrediënten die niet alleen het haar van baby’s laten groeien, maar die ook zelfs de meest inactieve haarzakjes stimuleren om het haar dikker te maken. Dit heeft een significant effect op het volume van het haar.

Verder bevat elke versie van Nanoil een mix van perfect gebalanceerde oliën, die geschikt zijn voor een bepaalde haarporositeit. Ze passen uitstekend bij een bepaald (een van de drie) haartype en geven de strengen precies wat ze nodig hebben om gezond te groeien en er mooi uit te zien. Dit maakt Nanoil een product dat alle haarbenodigdheden verzorgt, harmonische zorg, genezing en bescherming bidet.

Nanoil haarolie is efficiënt. 100 ml van het product gaat lang mee, en de consistentie van het product zorgt voor een gemakkelijke aanbreng. Nanoil glijdt niet langs het haar. Ook is het dik, waardoor het gemakkelijk is om de gehele lengte van het haar met de cosmetica te bedekken.

HAAROLIE – MANIER VAN AANBRENGEN

Nanoil is een product dat op verschillende manieren kan worden gebruikt. Afhankelijk van de tijd die je hebt om een haaroliebehandeling uit te voeren en de resultaten die je wilt behalen, kun je Nanoil gebruiken als:

  • een behandeling gedurende de nacht, die je haar en hoofdhuid geneest
  • een haarmasker (aangebracht op vochtig of droog haar)
  • een toevoeging aan een haarbalsem
  • een conditioner om in je haar te laten zitten
  • een haar-temmende lotion
  • een emulsie om glans aan te brengen
  • een serum om beschadigde haareinden te genezen
  • een olie voor hittebescherming

Nanoil haarolie kan worden aangebracht op droog of nat haar, voor de shampoobeurt of vlak erna, maar ook op meerdere tijdstippen gedurende een dag – altijd wanneer je je haar wilt laten glanzen en het uiterlijk wilt verbeteren.

HAAROLIE – WERKING

De werking van elke versie van Nanoil is gebaseerd op vitaminen, mineralen en vetzuren, maar ook op fytosterol dat in de haarolie verwerkt is. Deze natuurlijke stiffen kunnen de strengen op de beste manier genezen, omdat ze in de haarstructuur passen. Het geheim is verstopt in de gepaste selectie van oliën, die in de juiste hoeveelheden gemengd zijn. Nanoil is het product dat het meest geschikt is voor elk type haarporositeit, omdat elk van de drie versies de beste mix voor een bepaald haartype bevat.

Elke versie van Nanoil zorgt voor het haar en de hoofdheid, verbetert processen die in de hoofdhuid plaatsvinden, versterkt en geneest de strengen, draagt bij aan versnelde haargroei, versterkt de glans en zorgt ervoor dat het haar er mooier uitziet da nooit tevoren. Bij extreem beschadigd haar worden de gaatjes gevuld en het slappe haar, waar al het volume uit is, verkrijgt lichtheid, zachtheid en glans. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door de formule die vrij is van parabenen, SLS en SLES-stoffen waar Nanoil van is gemaakt.

Product website: www.nanoil.nl