ALTERNA – Kendi Oil. Ultieme Kroescontrole. Pure Behandeling voor Dik & Ruw Haar

HET HOOGSTE CIJFER VOOR: DIVERSITEIT VAN PLANTAARDIGE OLIËN EN PLANTENEXTRACTEN

HET LAAGSTE CIJFER VOOR: DE PROBLEMATISCHE APPLICATOR IN DE VORM VAN EEN GLAZEN DRUPPELBUIS

HEEFT HET IETS WAT ANDERE PRODUCTEN NIET HEBBEN? JAZEKER. HET BAMBOE-EXTRACT

BESCHRIJVING, WERKING EN NADELEN

De olie is vooral gemaakt om kroes te stoppen en uitdroging van de strengen tegen te gaan. Hoewel het wordt aangeraden voor alle haartypen, zouden vrouwen met dun haar zonder volume beter kunnen kiezen voor een meer verfijnde versie van de cosmetica, namelijk ALTERNA spray.

Deze cosmetica is niet verzwarend voor fijn haar.

ALTERNA – Kendi Oil Ultimate Frizz Control is een product dat wordt verkocht in een fles van 50 ml. Het is relatief efficient; je kunt er gemiddeld twee tot drie maanden mee doen. Het is vrij van parabenen, silicone en synthetische kleurstoffen. Om deze reden zal het product geen schade of dehydratatie aanbrengen. Verder bevat Alterna haarolie een diversiteit aan natuurlijke oliën, die zijn gemengd op een goed doordachte manier. Hierdoor wordt de werking van de oliën en de onderlinge samenwerking versterkt. Het resultaat is een maximale voiding voor het haar. De effecten zijn al zichtbaar na de eerste aanbreng; de strengen worden zichtbaar gezonder en gladder, worden getemd en krijgen een volle glans.

ALTERNA – Kendi Oil. Ultimate Frizz Control bevat een paar vluchtige siliconen, die er helaas voor zorgen dat de cosmetica niet kan dienen als multidimensionale, complexe behandeling die direct op de hoofdhuid kan worden aangebracht om de haarzakjes te genezen.

Ultimate Frizz Control Kendi Oil is een positieve verrassing op het gebied van de diversiteit aan verzorgende oliën. De samenstelling bevat:

Zonnebloemolie – bestrijdt kroezend en statische haar, en voorkomt dat het haar water verliest. Verder kan deze olie het haar gladder maken.

Jojoba olie – behoudt de controle over de talg, versnelt de vernieuwingsprocessen van de cellen en bevat natuurlijk Uv-filter.

Buriti olie – wordt gewonnen uit maurita flexuosa fruit. Het is een uitzonderlijke olie, afkomstig uit Noord-Amerika. Het rationaliseert processen binnenin de cellen en vertraagt verouderingsprocessen in de huid en het haar.

Kukui olie – staat bekend als kersbessenolie of Indische walnootolie. Het is een olie met een hoge absorptiesnelheid. Het dringt door tot diep in het haar, zonder een vettige laag achter te laten. Verder is de olie beroemd om haar ontsmettende en verlichtende werking.

Druivenpitolie – het versnelt genezing van het haar, levert een mooie glans en gaat broosheid tegen.

Olijfolie – het kan het haar op een snelle en efficiënte manier genezen. Verder helpt het om het juiste niveau aan voeding te behouden en vertraagt het de veroudering. Daarnaast zorgt de olie voor de puntjes en heeft het een anti-kroezende werking.

Avocado olie – temt het haar en geeft het een mooie glans. Tegelijkertijd wordt het haar voorzien van vele vitaminen die benodigd zijn voor goede en gezonde haargroei.

Passievruchtolie – het levert mineralen aan het haar (calcium, magnesium, iron, kalium, fosfor, natrium), wat zorgt voor dikke, glanzende haren.

De werking van de oliën wordt ondersteund door het zeldzame, waardevolle bamboe-extract. Deze stof is voornamelijk verantwoordelijk voor het temmen en glad maken van het haar. Dit heeft als gevolg dat het haar eindelijk minder kroezig wordt.

Een van de grootste nadelen van het product, is dat het niet kan worden aangebracht op de hoofdhuid. Om deze reden kunnen we er niet vanuit gaan dat ons haar optimaal gevoed wordt. Het effect van de mooie, glimmende strengen blijft niet lang zitten en is alleen gegarandeerd op het moment dat het product wordt aangebracht op het haar.

Ook is de applicator, in de vorm van een glazen druppelaar, niet goed ontworpen; het kan gemakkelijk breken als het uit je handen glijdt.

HAAROLIE – MANIER VAN AANBRENGEN

ALTERNA – Kendi Oil Ultimate Frizz Control kan elke dag gebruikt worden. Het kan worden aangebracht op zowel vochtige als droge strengen. Het wordt aangeraden om het haar eens per week met de olie te behandelen, en de cosmetica ongeveer 10 minuten te laten zitten voordat je het uitwast. De olie werkt als een intensief voedend haarmasker.

HAAROLIE – WERKING

Alterna – Kendi Oil Ultimate Frizz Control is een goed samengestelde olie die het haar een geweldig uiterlijk geeft, flexibiliteit en een glans zonder een verzwarend effect. Het heeft een erg prettige geur, die kan worden beschreven als fris en elegant.

Alterna – Kendi Oil Ultimate Frizz Control maakt het haar glad, verend en zacht, vol levendigheid en, het meest belangrijk, getemd.