Bumble and Bumble Hairdresser’s Invisible Oil

HET HOOGSTE CIJFER VOOR: VEELZIJDIGHEID AAN NATUURLIJKE OLIËN GECOMBINEERD MET BLOESEM- EN FRUITEXTRACT

HET LAAGSTE CIJFER VOOR: HOGE CONCENTRATIE GEUREN DIE DE HOOFDHUID KUNNEN IRRITEREN

HEEFT HET IETS WAT ANDERE PRODUCTEN NIET HEBBEN? JAZEKER. WAARDEVOLLE SQUALAAN.

BESCHRIJVING, WERKING, NADELEN

Bumble and Bumble, Hairdresser’s Invisible Oil is ontworpen voor ieder haartype. Het product is veelzijdig, het verfraait en temt het haar onmiddelijk, en tegelijkertijd gaat het uitdroging tegen. Het wordt zelfs aangeraden om geverfd en gebleekt haar te behandelen, omdat het ervoor zorgt dat de strengen het vocht binnenhouden, terwijl het dient als een schild tegen beschadigingen. Bumble and Bumble, Hairdresser’s Invisible Oil maakt de strengen mooi, glad en elastisch.

Het haar wordt niet verzwaard, dus het kan stralen met volume en glans.

Het goede nieuws is dat Bumble and Bumble, Hairdresser’s Invisible Oil zes uitzonderlijke natuurlijke oliën bevat. Het slechte nieuws aan de andere kant is, dat de oliën zwemmen in een mix van siliconen en etherische stoffen die kunnen bijdragen aan irritaties aan de hoofdhuid.

Het is het waard om alle oliën die Bumble and Bumble, Hairdresser’s Invisible Oil bevat te omschrijven:

  • Druivenzaadolie – verfijnde olie die snel wordt geabsorbeerd en het haar niet verzwaart. Verder levert het genezing en glans aan de strengen, waardoor ze zacht aanvoelen.
  • Tahitiaanse Gardenia-olie (Monoi-olie) – is een soort van kokosolie, aangebracht in de bloesems van Tahitiaanse Gardenia’s. Deze schoonheidselixir voegt niet alleen glans en levendigheid toe aan het haar, maar het beschermt de strengen ook tegen stedelijke vervuiling.
  • Macadamia olie – verfijnd, en toch zeer goed in het beschermen van haar dankzij de snelle opname. Het olie helpt het haar om het vocht op het juiste niveau te houden, en het zorgt ervoor dat het niet uitgedroogd of beschadigd raakt (bijvoorbeeld als de strengen worden blootgesteld aan de hete lucht uit een föhn)
  • Kokosolie – dit is een zeer populaire olie die het haar waardevolle mineralen en elementen biedt, waardoor het haar gezond kan groeien. Verder geeft de olie het haar een mooie glans.
  • Zoete amandelolie – zeer fijne olie met een prettige geur. Het verzacht irritaties op de hoofdhuid, waardoor deze schoon en gezond wordt. Het gevolg is dat er weer sterke haren kunnen groeien, met een stralende glans.
  • Arganolie – een olie met goed uitgebalanceerde hoeveelheden van vetzuren. Deze natuurlijke substantie is niet alleen goed in het behandelen van haar met een gemiddelde porositeit, maar ook van beschadigd, uitgedroogd haar met een hoge porositeit. Het behoudt vocht terwijl het haar beschermd wordt tegen stedelijke verontreiniging doordat de toxines worden tegengehouden en het haar niet kunnen binnendringen.

Bumble and Bumble, Hairdresser’s Invisible Oil bevat een uniek ingrediënt dat niet voorkomt in soortgelijke producten. Dit ingrediënt is squalaan – een stof die wordt aangemaakt door de menselijke huid. Een overschot aan talg zorgt ervoor dat het haar vettig wordt, terwijl een tekort aan talg leidt tot uitdroging van de hoofdhuid en het haar. Squalaan brengt een balans tussen de processen die in de hoofdhuid plaatsvinden, waardoor de huid schoon en bevochtigd wordt bij de behandeling. De talgproductie wordt genormaliseerd. Zo’n hoofdhuid is sterk en vol met een bos gezonde haren.

Het grootste nadeel van Bumble and Bumble, Hairdresser’s Invisible Oil is dat het niet direct op de hoofdhuid kan worden aangebracht, omdat het de haarwortels kan irriteren en uitdrogen, en zelfs de haarzakjes kan verzwakken.

HAAROLIE – MANIER VAN AANBRENGEN 

Bumble and Bumble, Hairdresser’s Invisible Oil moet worden aangebracht als je het gevoel hebt dat je haar de levendigheid, glans en het vocht heeft verloren. Veel vrouwen gebruiken oliën bij het stylen tijdens hun ochtendroutine. In deze situatie is Bumble and Bumble, Hairdresser’s Invisible Oil een van de beste producten, omdat het direct zorgt voor getemd haar, met minder uitdroging en een sterkere glans.

Bumble and Bumble, Hairdresser’s Invisible Oil kan worden aangebracht op vochtig haar (voor het föhnen), en op droge strengen om de glans te versterken en het haar te beschermen tegen de schadelijke effecten van ruige weersomstandigheden.

HAAROLIE – WERKING

Bumble and Bumble, Hairdresser’s Invisible Oil wordt snel opgenomen, zonder het haar te verzwaren. Verder is het haar niet bedekt met een vettige laag. In plaats daarvan voegt het product een glans toe aan de strengen, terwijl het kroezend en statisch haar tegengaat. Dankzij Bumble and Bumble, Hairdresser’s Invisible Oil wordt het haar zichtbaar gladder, getemder en gemakkelijker doorkambaar, terwijl het voeding en bescherming krijgt.