SHIKIORIORI TSUBAKI Hair Moisturising And Regenerating Essence Water

HET HOOGSTE CIJFER VOOR: DIVERSITEIT AAN AMINOZUREN, GEHYDROLYSEERDE ZILKPROTEÏNEN, HYALURONZUUR

HET LAAGSTE CIJFER VOOR: GEDENATUREERD ALCOHOL; UITDROGENDE EN IRRITERENDE ALCOHOL

HEEFT HET IETS WAT ANDERE PRODUCTEN NIET HEBBEN? JAZEKER. UNIEKE TSUBAKI OLIE

BESCHRIJVING, WERKING EN NADELEN

 

SHIKIORIORI TSUBAKI Hair Moisturising And Regenerating Essence Water heeft een grote capaciteit. 250 ml van deze cosmetic zit verpakt in een rode fles met een grote verstuiver, gelijkend aan de applicators die worden gebruikt in de meeste haarlotions. Het product is efficiënt omdat het in gematigde doseringen moet worden aangebracht (overmatig gebruik verzwaart het haar).

SHIKIORIORI TSUBAKI Hair Moisturising And Regenerating Essence Water moistens, beschermt en geneest haar dat de glans verloren heeft. Het zorgt voor gemakkelijkere kambaarheid en het beschermt de strengen tegen schadelijke zonneradiatie. Verder voorkomt het dat toxines het haar kunnen binnendringen.

SHIKIORIORI TSUBAKI Hair Moisturising And Regenerating Essence Water bevat twee waardevolle natuurlijke oliën:

  • Gehydrogeneerde ricinusolie – verzorgt het uiterlijk en de glans van het haar, stimuleert de haarzakjes en versnelt de haargroei. Tegelijkertijd zorgt het voor de intensieve en diepe kleur van de strengen
  • Tsubaki olie – wordt gewonnen uit een waardevolle Japanse roos, waarvan de bloesems alleen in de winter, onder de extreme omstandigheden, verschijnen. Tsubakizaden, waarvan de olie wordt gewonnen, zijn rijk aan voedende en beschermende eigenschappen. Verder herbouwt tsubaki olie de vetbarrière van de huidcellen en biedt het levendigheid en glans. Daarnaast heeft de olie een ontstekingsremmende werking. Dankzij deze functie wordt de hoofdhuid beschermd, omdat de olie mogelijke irritaties tegen kan werken. Tsubaki olie stimuleert ook de processen die op de oppervlakte van de hoofdhuid plaatsvinden.

Een ander waardevol ingredient van het product is hylaronzuur. Het bindt water in de huid en stimuleert de collageensynthese. Tegelijkertijd creëert de stof een beschermende laag aan de oppervlakte van het haar, waardoor vochtverlies wordt tegengegaan. SHIKIORIORI TSUBAKI Hair Moisturising And Regenerating Essence Water bevat ook waardevolle aminozuren:

  • Betaina – een aminozuur dat erg belangrijk is voor haar. Het draagt bij in de eiwitsynthese. Het heeft een positieve invloed op het intercellulaire cement.
  • Arginine – een aminozuur dat bijdraagt aan keratinesynthese – een van de bouwstenen van haar.

Als het gaat om de nadelen van het product, bevat SHIKIORIORI TSUBAKI een slechte, uitdrogende en hoofdhuid-irritenrende alcohol, die het haar ook kan uitdrogen. Een ander relatief controversieel ingrediënt is propyleenglycol. Deze alcohol levert inderdaad vocht, maar tegelijkertijd kan het de beschadigde en geïrriteerde opperhuid ook sterk beïnvloeden. Verder bevat dit product conserveermiddelen en comedogene stoffen. Daarom is het product niet geschikt om aan te brengen op de hoofdhuid, dus de cosmetica zal het haar niet genezen. In plaats daarvan is het gewoon een redelijke haarconditioner die het uiterlijk van het haar kan verbeteren.

HAAROLIE – MANIER VAN AANBRENGEN 

De verstuiver is beschermd door een plasic dop die kan worden verwijderd voor gebruik. SHIKIORIORI TSUBAKI Hair Moisturising And Regenerating Essence Water moet op gewassen, handdoekdroog, vochtig haar worden aangebracht. Het is belangrijk om niet te veel van de cosmetica aan te brengen, omdat een teveel een verzwarend effect kan hebben. Vochtige strengen behandeld met SHIKIORIORI TSUBAKI kunnen gestyled worden zoals je gewend bent.

HAAROLIE – WERKING

SHIKIORIORI TSUBAKI Hair Moisturising And Regenerating Essence Water workt voornamelijk oppervlakkig – het beschermt het haar tegen schadelijke zonnestraling en andere beschadigingen, en is perfect in het temmen van haar. Dankzij deze cosmetica krijgt het haar extra flexibiliteit, en de strengen worden lichter en vol levendigheid. De heerlijke geur blijft lang hangen. SHIKIORIORI TSUBAKI Hair Moisturising And Regenerating Essence Water kan het haar ook beschermen tegen hete lucht, afkomstig uit hairstyling gereedschappen. Hierdoor wordt het haar niet uitgedroogd of kroezig tijdens het stylen.