OGX, Hydrate + Defrizz Kukui Oil, Ani-Frizz Hydrating Oil

HET HOOGSTE CIJFER VOOR: GOED ONTWORPEN VERPAKKING (VERSTUIVENDE APPPLICATIE)

HET HOOGSTE CIJFER VOOR: WEINIG OLIËN, VEEL SILICONEN EN KLEURSTOFFEN

HEEFT HET IETS WAT ANDERE PRODUCTEN NIET HEBBEN? JAZEKER. UNIEKE KUKUI OLIE.

BESCHRIJVING, WERKING EN NADELEN

De fles heeft een verstuiver, een verfijnde functie waarmee je onregelbaar, kroezend haar direct kunt temmen en het uiterlijk en de conditie van je krullen kunt verbeteren. OGX, Hydrate + Defrizz Kukui Oil, Ani-Frizz Hydrating Oil heeft een volume van 118 ml en is erg efficiënt.

De verstuiver verdeelt een fijn laagje van de cosmetica over het haar.

Hoewel OGX, Hydrate + Defrizz Kukui Oil, Ani-Frizz Hydrating Oil slechts één natuurlijke olie bevat, is de stof toch uniek en exotisch. Kukui olie wordt gewonnen uit kersbessenmoeren, die voornamelijk in Polynesië groeien. De olie bevat een grote hoeveelheid onverzadigde vetzuren uit de omega-3 en omega-6 groep. Dit is ideaal voor beschadigd haar met een hoge porositeit. De cosmetica wordt snel geabsorbeerd en zorgt niet voor een vettige laag op het haar. Verder beschermt Kukui olie tegen schade van de zonnestralen en voorkomt het dat toxines het haar binnendringen. Het pakket vitamines (E, C, A) maakt de olie sterk genoeg om het haar jong te houden. Dezelfde vitamines zijn verantwoordelijk voor het stoppen van dagelijkse haaruitval.

OGX, Hydrate + Defrizz Kukui Oil, Ani-Frizz Hydrating Oil bevat helaas kunstmatige kleurstoffen en verzachtende ingredienten die niet kunnen worden aangebracht op de hoofdhuid. Een van deze, namelijk Cyclotetrasiloxane Octamethyl, kan niet worden gebruikt door zwangere vrouwen.

HAAROLIE – MANIER VAN AANBRENGEN 

OGX, Hydrate + Defrizz Kukui Oil, Ani-Frizz Hydrating Oil moet op droog of vochtig haar worden aangebracht, vlak na de wasbeurt. Je kunt het product ook gebruiken wanneer je merkt dat je haar wat extra vocht en bescherming nodig heeft, of wanneer het ontembaar of kroezig wordt.

HAAROLIE – WERKING

OGX, Hydrate + Defrizz Kukui Oil, Ani-Frizz Hydrating Oil heeft een positief effect op haar met een hoge porositeit. Het is ideaal om krullen mee te verzorgen, omdat het kroeshaar temt en het haar glans en levendigheid geeft. Verder beschermt de olie de haarpunten van hoge temperaturen en andere agressieve externe factoren. OGX, Hydrate + Defrizz Kukui Oil, Ani-Frizz Hydrating Oil maakt het kammen van je haar gemakkelijker als het in de knoop is geraakt door het wassen.