L’Oréal, Mythic Oil, Shimmering Oil

HET HOOGSTE CIJFER VOOR: VERPAKKING, GEUR EN EFFECT VAN HIGHLIGHTS

HET LAAGSTE CIJFER VOOR: GROTE HOEVEELHEID SILICONEN, ALCOHOL EN HET FEIT DAT DE OLIE HET HAAR VERZWAART

HEEFT HET IETS WAT ANDERE PRODUCTEN NIET HEBBEN? JAZEKER. GLANZEND GOUDEN DEELTJES DIE HET LICHAAM EN HAAR MOOI MAKEN

BESCHRIJVING, WERKING EN NADELEN

L’Oréal, Mythic Oil, Shimmering Oil is een olie van 100 ml in een elegante, glanzen de fles met een oosters ontwerp.

De olie maakt deel uit van de Mythic Oil lijn. Deze lijn bestaat uit verschillende shampoos, conditioners en haaroliën die aansluiten bij verschillende haarbenodigdheden. Ondanks de variërende samenstelling van de oliën, bevatten ze allemaal huid-irriterende alcoholen en siliconen. Dit neemt niet weg dat L’Oréal, Mythic Oil, Shimmering Oil een uitzonderlijke olie is. Het is ontwerpen om niet alleen het haar mooi te maken en te highlighten, maar ook het lichaam. Dit wordt mogelijk gemaakt door kleine, gouden deeltjes die achterblijven op het haar en de huid wanneer je het over je lichaam sprayt.

L’Oréal Mythic Oil, Shimmering Oil is gemakkelijk aan te brengen dankzij de verstuiver. De gouden deeltjes hechten aan het haar, voor een subtiele glans en versterking van de gouden reflecties in het haar. L’Oréal Mythic Oil, Shimmering Oil heeft verfraaiiende eigenschappen, maar de producent heeft er ook aan gedacht om natuurlijke oliën toe te voegen die het haar kunnen voeden en verzorgen:

  • Sesamolie – deze olie wordt aangeraden voor haar van gemiddelde porositeit. Het is gemaakt van oliezuur (50%) uit de omega-9 groep. Het levert glans en zachtheid aan de strengen. Tegelijkertijd beschermt de olie het haar tegen schadelijke straling van de zon.
  • Amandelolie – een verfijnde olie die ook wordt gebruikt om tere babyhuid te verzorgen. Het beschermt het haar, heeft een antiseptische werking en versterkt de glans van de strengen. Verder maakt het de styling van het haar gemakkelijker en versnelt het de droogtijd. Het bestaat voor 68% uit vetzuren van de omega-9 groep. Amandelolie is perfect voor de gemiddelde haarporositeit.
  • Magnoliaolie – houdt de juiste hoeveelheid vocht vast door de water-lipidestructuur in cellen te verbeteren. Magnoliaolie bestaat voornamelijk uit essentiële vetzuren (vooral oliezuur), die de olie perfect maken voor haar met een gemiddelde porositeit.

De goede samenstelling van oliën die alleen is bestemd voor haar met een gemiddelde porositeit, is een groot voordeel van L’Oréal Mythic Oil, Shimmering Oil. Het is jammer dat het product een verfraaiende damp is die alleen op de oppervlakte van het haar werkzaam is. Het moet worden gezegd dat de siliconen ervoor zorgen dat de olie niet goed in het haar kan trekken, en dat de benzylalcohol een irriterend effect kan hebben als het te vaak wordt gebruikt. De goede kant van L’Oréal, Mythic Oil, Shimmering Oil is echter de veelzijdigheid, omdat het niet alleen op het haar, maar ook op de huid kan worden gebruikt.

HAAROLIE – MANIER VAN AANBRENGEN 

De olie werkt het best als je het op droog haar aanbrengt, als de laatste stap van de styling. Alles wat je hoeft te doen, is de olie op het haar te spuiten, zodat het een glans en een geweldig uiterlijk aanbrengt. L’Oréal, Mythic Oil, Shimmering Oil kan worden aangebracht op het lichaam om het décolleté of de schouders te verlichten met glimmende gouden deeltjes.

HAAROLIE – WERKING

L’Oréal, Mythic Oil, Shimmering Oil kan het haar goed conditioneren en een glans aanbrengen die wordt versterkt door een grote hoeveelheid kleine, gouden deeltjes. De natuurlijke oliën die de olie bevat, zorgen voor het haar zodat het levendigheid en glans bevat. Daarnaast zal de olie de huid van je lichaam verzachten.