Kerastase, Elixir Ultime Oleo-Complexe

HET HOOGSTE CIJFER VOOR: PRACHTIGE VERPAKKING EN MENGSEL VAN VIER OLIËN IN DE SAMENSTELLING

HET LAAGSTE CIJFER VOOR: AANWEZIGHEID VAN SILICONEN EN HUID-IRRITEREND, UITDROGEND BENZYLALCOHOL.

HEEFT HET IETS WAT ANDERE PRODUCTEN NIET HEBBEN? JAZEKER. HET BEVAT COUMARINE.

BESCHRIJVING, WERKING EN NADELEN

Kerastase, Elixir Ultime Oleo-Complexe is een olie verpakt in een prachtige, glazen fles.

De zorgvuldig ontworpen verpakking zorgt ervoor dat het product er zeer prestigieus uitziet. De fles met een volume van 100 ml komt met een stevige en mooi uitziende pomp die goed werkt bij elk gebruik.

Kerastase, Elixir Ultime Oleo-Complexe bevat vele natuurlijke oliën, die bijdragen aan een verbeterd uiterlijk van het haar, doordat het direct na de aanbreng al werkt:

Maisolie – het levert glans en elasticiteit aan het haar. Het creëert een beschermende lag op de strengen, die deze beschermt tegen de zon. Verder is maisolie ideaal voor de behandeling van beschadigd haar met een hoge porositeit..

Arganolie – het beschermt haar tegen schade die is veroorzaakt door lange en regelmatige blootstelling aan hitte (een föhn, een stijltang). Dankzij deze olie wordt het haar goed gevoed en glad, terwijl het niet meer zo snel beschadigd raakt.

Camellia olie – ook bekend als theezaadolie. Het heeft een antiseptische werking en vertraagt het haarverouderingsproces. Camellia olie is zeer populair in Japan en China. Het kan niet worden ontkend dat vrouwen uit deze Aziatische regio’s bekend staan om hun dikke, sterke en glanzende haar. Dit komt omdat camellia olie tot 80% uit oliezuur van de omega-9 groep bevat. Deze olie is ideaal voor haar met een gemiddelde porositeit.

Pracaxi olie – deze olie stamt uit Zuid-Amerika en, om precies te zijn, uit de natte regenwouden. De werking van deze olie is onbetaalbaar. Kort gezegd versterkt het de haarzakjes, voorkomt het overmatig haaruitval en geeft het de strengen glans en elasticiteit.

Ondanks de natuurlijke oliën, bevat Kerastase, Elixir Ultime Oleo-Complexe ook synthetische stiffen en een gevaarlijk en uitdrogend alcohol. Hierom is Kerastase, Elixir Ultime Oleo-Complexe geen intensieve haargenezingsbehandeling. In plaats daarvan kan het product gebruikt worden als een temmende conditioner die het haar er mooier uit laat zien en de strengen beschermt tegen schade en stedelijke verontreiniging.

Verder bevat de samenstelling van Kerastase, Elixir Ultime Oleo-Complexe een zeldzame stof die wordt toegevoegd aan reguliere haarproducten, namelijk coumarine. Naast de aromatische eigenschappen, zorgt deze stof ook voor het stimuleren en versterken van de lymfevaten. Deze eigenschap van coumarine helpt de hoofdhuid te verzorgen door de opnamesnelheid van de olie te versnellen, zodat het beter in de cellen en de haarfollikels kan komen. Het slechte nieuws is dat Kerastase, Elixir Ultime Oleo-Complexe niet bested is voor huidverzorging. De producent heeft zeker niet optimaal gebruik gemaakt van de ingrediënten waar de cosmetica van is gemaakt.

HAAROLIE – MANIER VAN AANBRENGEN

Kerastase, Elixir Ultime Oleo-Complexe moet worden gezien al seen haarconditioner om te laten zitten. Het kan op vochtig haar worden aangrebacht, vlak na de shampoobeurt (maar niet op de hoofdhuid omdat dit irritaties kan veroorzaken). Kerastase, Elixir Ultime Oleo-Complexe werkt ook prima op droog haar, door het mooier te maken. Alles wat je hoeft te doen is de olie aanbrengen op de strengen en het haar te stylen naar jouw wens.

HAAROLIE – WERKING

Kerastase, Elixir Ultime Oleo-Complexe werkt als een conditionerende en glans-leverende samenstelling, die het haar ook beschermt tegen straling van de zon en andere slechte weersomstandigheden. Hoewel de cosmetica efficient is, kan het wel een verzwarend effect hebben op het haar. Vrouwen met een lage haarporositeit kunnen het product beter niet gebruiken, omdat de oliesamenstelling van Kerastase, Elixir Ultime Oleo-Complexe niet geschikt is voor de behandeling van dit haartype.